Srce soseske - prenova otroškega igrišča v večgeneracijski prostor

134.568,00 €
Evropski sklad za regionalni razvoj
79.899,00 €
V teku
Oktober 2019
September 2021

Podatki o financiranju

Dokumenti, priloge 5
Ločevanje odpadkov je postalo naš vsakdan, a včasih še vedno ne vemo, v kateri koš sodi kakšen odpadek. Komunala Kočevje bo v torek, 22. junija 2021, ob 16. uri na otroškem igrišču v Kidričevi ulici organizirala delavnico o ločevanju odpadkov, hkrati pa bo prikazala, kako si lahko doma izdelate košek za ločevanje odpadkov. Torej vabljeni na otroško igrišče v Kidričevo v torek, 22. junija 2021, ob 16. uri. V primeru slabega vremena bo delavnica prestavljena. Delavnice se lahko udeležijo obiskovalci, ki izpolnjujejo pogoje PCT.
Klikni tukaj za prikaz prilog
Dokumenti, priloge 4
Včeraj, 16. junija 2021 smo na otroškem igrišču v Kidričevi ulici izvedli prvo izmed skoraj 30 delavnic, ki bodo potekala v mesecu juliju. Gospa Ana in Polona sta nam predstavili značilne slovenske rastline, ki smo jih zasadili v dva velika cvetlična korita. Zasajanje rož se nam zdi enostavno, vendar je potrebno zemlji dodati še nekaj, da bodo rastline imele dovolj vode v vročih poletnih dni. Avtohtone slovenske rože si lahko ogledate na igrišču, če pa želite izvedete, katere so to in kako jih zasadimo, pa vas vabimo na drugo delavnico, ki bo potekala 23.6.2021 ob 17. uri.
Klikni tukaj za prikaz prilog
Dokumenti, priloge 4
DELAVNICA – ZASADIMO CVETLIČNI VRT Ste morda opazili, da je na otroškem igrišču v Kidričevi ulici nekaj zemlje še vedno pokrito s ponjavo. Ta prostor je namenjen skupnemu cvetličnemu vrtu, ki ga bomo zasadili na naši prvi delavnici. Vabimo vas, da se nam pridružite v sredo, 16. junija 2021, ob 17. uri otroškem igrišču V Kidričevi ulici in pomagate oblikovati cvetlični vrt.
Klikni tukaj za prikaz prilog
Dokumenti, priloge 2
Otroško igrišče v Kidričevi ulici ne bo več dolgo samevalo, saj so počitnice že skoraj tu. Občina Kočevje bo s Klubom Mladih Kočevje ter Komunalo Kočevje pripravila številne delavnice, ki se bodo začele odvijati konec tega meseca in bodo potekale ves mesec julij. Tako boste lahko risali, barvali, zasadili cvetlični in zeliščni vrt, izdelovali glasbeni portal, brlog za žuželke in še in še.
Klikni tukaj za prikaz prilog